Fotogalerij van Langbroek

In deze fotogalerij kunt u genieten van diverse foto's van ons mooie dorp Langbroek. U kunt bladeren door de foto-albums in de categorieën actueel, historie, natuur en allerlei.

Eigen foto's

Misschien hebt u thuis een digitaal archief met mooie, leuke of interessante foto's van Langbroek, waar u andere Langbroekers van wilt laten meegenieten? Dat kan, want inwoners van Langbroek (en omgeving) kunnen zelfgemaakte foto's mailen naar info@dorpsplatformlangbroek.nl. Graag ontvangen we bij de foto een titel, een korte omschrijving, de naam van de fotograaf en de datum waarop de foto is gemaakt.

De foto's dienen wel door uzelf gemaakt te zijn. Hierop mogen geen auteurs- en publicatierechten rusten (dus geen foto's met een naam van een fotograaf of iets dergelijks onderaan de foto vermeld). Omdat we niet met deze rechten te maken willen hebben en in verband met de wet op de privacy, plaatsen we geen foto's waarop mensen herkenbaar in beeld zijn. Dus wilt u alstublieft geen foto's met herkenbare mensen aan ons mailen?

Foto's die opgestuurd kunnen worden, zijn bijvoorbeeld foto's van de kastelen in de directe omgeving, van boerderijen, van de natuur, maar ook van evenementen in Langbroek of omgeving, van kunstwerken, etc.

De foto's worden door het Dorpsplatform kosteloos op de website geplaatst. Er wordt aan degene die de foto(’s) gemaakt en/of gemaild heeft geen vergoeding of i.d. betaald.

De webbeheerder beslist over plaatsing van de foto's.

Wij zien uw foto's met belangstelling tegemoet!

Foto-albums