Sympathisant van het dorpsplatform worden

Het Dorpsplatform Langbroek heeft als doel de leefbaarheid en het wooncomfort van alle bewoners van ons dorp op de verschillende gebieden, zoals wonen, werken en veiligheid te verbeteren.

Samen met de gemeente Wijk bij Duurstede is een Dorpsplan geschreven. We willen de plannen die daarin staan omschreven uitvoeren en nieuwe plannen en problemen in de toekomst gaan aanpakken. Als Dorpsplatform kunnen wij dat natuurlijk niet allemaal alleen realiseren. Daarvoor hebben we de hulp van de bewoners hard nodig. Deze meehelpende bewoners noemen we sympathisanten van het Dorpsplatform. Behalve hulp bij de opzet en uitvoering van de verschillende projecten zijn sympathisanten ook van harte welkom om de vergaderingen van het platform bij te wonen en tijdens de vergadring hun wensen en opmerkingen kenbaar te maken.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden als sympathisant van het Dorpsplatform. Het afgedrukte en ingevulde formulier kunt u deponeren in de brievenbus van het secretariaat (zie hiervoor onze contactgegevens).